Kotisiivoukset

Jokainen koti on erilainen yksilö. Siivouksen pitää muokkautua kodin mukaan yksilöllisesti eikä olla vain paketti tiettyjä toimintoja. Kotisiivoukset tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan huomioiden asiakkaan ja kodin yksilölliset tarpeet. Alla kerromme tarkemmin siivouksemme periaatteista.

Keittiö

Keittiö on kodin sydän ja käyntikortti. Se on myös yksi haastavimmista siivouskohteista kotona. Keittiösiivouksessa tulee ottaa huomioon useat siivousalan peruskäsitykset kuten ylhäältä alaspäin ja puhtaasta likaisimpaan. Hygieeninen ja aseptinen siivoustapa on merkityksellinen juuri keittiössä.

Keittiössä on monia ns. piilopintoja/paikkoja jotka tulee kuitenkin puhdistaa huolellisesti. Näitä ovat esimerkiksi roska/allaskaappi, vetolaatikoiden ylälista, kaappien päällystät, jalkalistat, mikrojen ja uunien sisäpuolet, keittiökoneiden alustat jne. Erityistä huolellisuutta tulee kiinnittää kosketuspintoihin.

Allaskaappien siisteys on ensiarvoisen tärkeää koska esim. jyrsijäongelma lähtee usein sieltä ensimmäisenä talossa.

Märkätilat

WC, pesutilat ja sauna ovat monen kodin ongelmakohta ikävän sitkeine kalkkitahroineen. Meillä on ammattitaitoiset siivoojat ja ammattiaineet välineineen joilla märkätilat saadaan säteilemään puhtautta.

Myös märkätilojen siivouksessa on erityisen tärkeää hygieeninen siivoustapa. Pyrimme aina mahdollissimman antibakteeriseen lopputulokseen. Näin vältytään turhien bakteerien leviämiseltä ja epämieluisilta pöpöiltä. Tässä on erittäin tärkeässä roolissa ammattilais pesuaineet jotka ovat suunniteltu juuri märkätilojen siivoukseen. Käyttämämme pesuaineet ovat myös mahdollisimman ekologisia ja ennenkaikkea turvallisia kaikille.


Kierrätys

Kestävän kehityksen kannalta on tärkeää kierrättää mahdollisuuksien mukaan. Me hoidamme aina kotisiivouksen yhteydessä roska- ja kierrätysasioiden tyhjäyksen. Huolehdimme, että roska-astioissa on aina puhtaat tyhjät pussit siivouksemme jäljiltä.  Erillisestä sopimuksesta kuljetamme kierrätysmateriaalin kierrätyspisteeseen jos talosi lähellä ei sellaista ole.

Tekstiilihuolto

Asiakkaan halutessa voimme vaihtaa esimerkiksi petivaatteet, tuulettaa matot, pestä tai kuivata pyykkiä, viikata, silittää ja mankeloida.

Siivoojillamme on käytössä myös ammattitason tekstiilipesuri jolla voidaan pestä kokolattiamatoista aina sohviin asti.


Jaksottainen siivous

Vakituisissa kohteissa joissa käydään tietyn aika-ajan välein käytetään jaksoittaista siivousta. Jaksottainen siivous tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että harvemmin siivousta tarvitsevat paikat siivotaan eri kerroilla aina huolellisemmin.

Luonnollisesti toimimme aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Siivousaineet ja välineet

Siivoukset teemme aina omilla ammattilaisvälineillämme ja siivousaineilla. Täten voimme parhaiten taata viimeistellyn lopputuloksen joka vastaa standardejamme.

On tärkeää valita aina oikea työväline ja aine oikeaan kohteeseen. Siivoojamme ovat nykyaikaisten menetelmien ja tietotaidon ajan hermoilla. He ottavat huomioon hygieniset toimintatavat ja ekologisuuden siivoustyössä.

Vakiosiivooja

Jokainen koti, kohde, perhe ja ihminen on yksilö. On erilaisia pintoja, tapoja ja toiveita mitä ja mitenkä halutaan siivottavan. Vaihdetaanko liinavaatteet millaisiksi, miten usein ja paljon muita erilaisia toiveita voi asiakkaalla olla.

Tämän takia periaatteenamme on, että aina sama siivooja hoitaisi saman kohteen. Näin hän oppii kohteen omat niksit ja asiakkaan toiveet. Voimme siis tarjota aidosti yksilöllistä palvelua jokaiselle asiakkaalle.

Tottakai joskus tulee tilanteita eteen, että pitää toisen ammattilaisen tuurata sairauden, loman tms. takia mutta tarkoitus on palata vanhaan tuttuu rutiiniin aina mahdollisimman nopeasti.