Palvelut

Tarjoamme kattavat palvelut yksityisille ja yrityksille

Nimestämme huolimatta tarjoamme varsin laajat ja kattavat erilaiset siivousalan palvelut niin yksityisille kotitalouksille kuin suurille ja pienille yrityksille.

Yrityssiivoukset

Vuosien kokemuksella voimme tarjota asiakkaillemme erilaiset yrityssiivoukset. Elintarviketilat, toimistot, laitokset, hotellit jne.

Voit tilata kertaluontoisen siivouksen jos sellaiselle tarve tai jatkuvan ylläpitosiivouksen. Toimimme aina asiakkaan toiveiden mukaan ja saamme räätälöityä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. 

Olemme joustava kumppani joka ymmärtää, että tilanteet elävät. Näin ollen muutokset onnistuvat käden käänteessä ja palvelemme aina kulloisenkin tarpeen mukaan

Urheilutilasiivoukset

Miellä on vankka kokemus erilaisista urheilutilojen siivouksista ja desinfioinneista.

Meiltä hoituu kuntosaleista aina padel halleihin siivoukset asiakkaan tarpeen mukaan.


Desifioinnit

Suoritamme erilaisia desinfiointeja erilaisiin tiloihin ammattilaisvälinein. Meiltä onnistuu muunmuassa erilaiset ruiskutusdesinfioinnit.

Voimme tehdä kertaluontoisesti tai ylläpitodesinfiointeja

Tekstiilien pesu

Käytössämme on parhaat ammattitason painehuuhtelulaitteet. Voimme pestä normaalin siivouksen yhteydessä sohvat, nojatuolit, kokolattiamatot ja muut tekstiilituotteet.

MYÖS autojen sisustojen pesu. Eli voimme hoitaa koko auton sisätilasi kiiltävään kuntoon!

Muuto- ja loppusiivoukset

Teemme kaikenlaiset muutto- ja loppusiivoukset ammattitaidolla. Olitpa muuttamassa uuteen asuntoon jonka haluat siivotuksi tai olet muuttamassa pois ja haluat loppusiivoukset niin meiltä onnistuu

On ihanaa kun voi tulla uuteen puhtaalta tuoksuvaan kotiin.

Rakennussiivoukset

Teemme erilaisia rakennussiivouksia. Karkeasiivoukset rakennuksen aikana, jotta työnteko on turvallista ja sujuvaa.

Kun remontti tai rakentaminen on valmis suoritamme huolellisen rakennusloppusiivouksen jossa rakennuspölyt poistetaan jokaiselta pinnalta. Näin pääsee aloittamaan aivan kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä.

Ikkunoiden ja lasipintojen pesu

Erilaiset lasipintojen pesut ja puhdistukset kuuluvat palveluumme. Ikkunoita pestään ihan kotisiivouksien yhteydessä. Lisäksi yritystilojen, urheiluhallien, toimistojen, porraskäytävien jne ikkunoiden sekä lasipintojen pesu kuuluu valikoimiimme.

Lasiseinät yleisissä tiloissa, toimistoissa, urheiluhalleissa keräävät rasvaa ja likaa niin ylläpitosiivous voidaan mitoittaa tarpeen mukaan aina asiakaskohtaisesti.

Tuholaistorjunta

Kauttamme on saatavissa myös täysin kattavat tuholaistorjuntapalvelut. Jyrsijätorjunnat, ryömivät ja lentävät hyönteiset. Luteista, muurahaisiin ja torakoista elintarviketuholaisiin.

Jyrsijätorjuntaan liittyvissä ota yhteyttä Tuholaistorjunta Tuhoxiin. Kotisivut löytyvät täältä

Seinäjoen kotisiivouksen palvelut toteuttaa Siivouspalvelu Tättähäärä vuosien rautaisella kokemuksella. Toimimme ympäri Etelä-Pohjanmaata.